ISPARTA SANAYİSİNİN GELİŞTİRİLMESİ GÖRÜŞÜLDÜ 

Isparta sanayisinin geliştirilmesi görüşüldü 

07 Eylül 2024 Cumartesi 21:04

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fatih Mehmet Kacır, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve açılışlara katılmak üzere Isparta'ya geldi. Isparta Valiliği'nde başlayan programı kapsamında Bakan Kacır, Vali Aydın Baruş, Isparta milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. 

İlk olarak Isparta Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Kacır, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Aydın Baruş ile Isparta'da yürütülen projeler ve kentin genel durumu üzerine görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, şehrin sanayi ve teknoloji altyapısının geliştirilmesine yönelik devam eden çalışmalar ele alındı. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Paralimpik Olimpiyatları'nda şampiyonluk kazanan Golbol Milli Takımı oyuncusu Reyhan Yılmaz’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Yılmaz’ın üstün performansı ve azmiyle tüm Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayan Bakan Kacır, milli sporcuyu gönülden kutladı.

DİĞER HABERLER